Book

Velkommen | Välkommen | Tervetuloa | Welkom bij Hotel Hygge Brussel

Een hotel met een unieke stijl verwelkomt u, ontworpen met het oog op ontspanning, behaaglijkheid en comfort, dit alles gekenmerkt door de creaties van jonge Scandinavische designers. Gloed nieuw gelegen in het fijne Brussel vindt u dit nieuwe design hotel.

DESIGN

Voor het interieur is gebruik gemaakt van authentieke materialen zoals hout, wol en keramiekmiet zachte kleuren en meubels en accessoires met heldere, klare lijnen.

ONTBIJT

Onze uitgebreide internationaal ontbijtselectie weerspiegelt onze passie om u te verwelkomen. Een ontbijt dat voldoet aan uw individuele wensen is de ideale manier om uw planning voor de dag in alle rust voor te bereiden.

WIFI

Service is onze hoogste prioriteit. We verheugen ons dan ook u de laatste technologisch hoogstaande en snelste glasvezelkabelverbinding te kunnen aanbieden, desgewenst toegankelijk met uw Facebook account.

LOCATIE

Het Hygge Hotel is gelegen in de Louisa buurt, één van de beste locaties in de Belgische hoofdstad met de perfecte combinatie van winkelen, zaken doen, gastronomie en cafés.

ER IS EEN PLAATS DIE AANVOELT ALS BIJ U THUIS

Samenzijn, ontspanning, luxe en comfort, het dagelijks geluk ligt binnen handbereik - we creëren een sfeer van gemoedelijkheid en intimiteit. Als uw wensen vervuld zijn, ligt de focus op het vervolmaken van uw ervaring. Verblijf in een fijne kamer waar u kunt genieten van een welverdiende nachtrust na uw dag in Brussel.

Hygge - reading and tea
Brussels