Book

Velkommen | Välkommen | Tervetuloa | Welcome to Hotel Hygge

Welkom in dit uniek ontworpen hotel, dat een universum creëert dat bevorderlijk is voor ontspanning, welzijn en comfort, met de creaties van jonge Scandinavische ontwerpers als leidraad.

Velkommen  Valkommen  Tervetuloa

WELCOME TO
HYGGE HOTEL

Welkom in dit uniek ontworpen hotel, dat een universum creëert dat bevorderlijk is voor ontspanning, welzijn en comfort, met de creaties van jonge Scandinavische ontwerpers als leidraad.

ONBERISPELIJK

Onze verbeterde schoonmaak- en hygiëneprotocollen zorgen ervoor dat het Hygge Hotel brandschoon blijft.

DESIGN

Het interieurontwerp versterkt authentieke materialen zoals hout, wol, keramiek, zachte kleuren en de aanwezigheid van accessoires en meubels met eenvoudige lijnen.

ONTBIJT

Onze uitgebreide internationale ontbijtselectie weerspiegelt onze passie om u te verwelkomen vanuit uw eigen speciale plek in de wereld, zodat u de perfecte manier heeft om de dag die voor u ligt te overdenken.

WIFI

Service is onze topprioriteit. Wij bieden u graag de nieuwste technologie en de snelste glasvezelverbinding die beschikbaar is, toegankelijk met uw Facebook-account.

LOCATIE

Het Hygge Hotel is gelegen in de Louiza-wijk, een van de beste plekken in de hoofdstad, met een perfecte combinatie van winkelen, zaken doen, dineren en bars.

There is a place like home!

Saamhorigheid, ontspanning, verwennerij, aanwezigheid en comfort. Het komt allemaal neer op het streven naar dagelijks geluk - de kunst van het creëren van intimiteit en cacao bij kaarslicht. Nadat aan uw behoeften is voldaan, zullen we ons richten op wat u een betere kwaliteit van leven oplevert.

Ontdek de antiekmarkt op de Zavel

Ontdek de betoverende antiekmarkt op de Zavel, op 15 minuten lopen van ons hotel. Verken unieke schatten, rijke geschiedenis en levendige cultuur in Brussel.

Neon Brush Experience

Beleef Neon Brush in Brussel: schilder onder neonlichten, geniet van drankjes en socialiseer in het donker.

Op verkenning in het hart van de Brusselse biercultuur

Ervaar de samensmelting van erfgoed en creativiteit bij elke slok in Brasserie de la Senne, die de essentie van het dynamische bierlandschap van Brussel vangt. Laat u meenemen op een ambachtelijke reis waar elke smaak een verhaal vertelt.

Hygge - reading and tea
Brussels