Book
x

Welkom terug!

Met een hart vol vreugde en een glimlach op ons gezicht zijn we eindelijk klaar om u weer in het Hygge hotel te verwelkomen. De afgelopen weken hebben we er onvermoeibaar aan gewerkt om ervoor te zorgen dat uw huis weg van huis als vanouds fit zou zijn om u te ontvangen bij uw volgende bezoek aan Brussel.

We kijken er naar uit om u weer in het Hygge hotel te mogen verwelkomen!

Hoe we voor je zorgen

Velkommen | Välkommen | Tervetuloa | Welcome to Hotel Hygge

Welkom in dit uniek ontworpen hotel, dat een universum creëert dat bevorderlijk is voor ontspanning, welzijn en comfort, met de creaties van jonge Scandinavische ontwerpers als leidraad.

Velkommen  Valkommen  Tervetuloa

WELCOME TO
HYGGE HOTEL

Welkom in dit uniek ontworpen hotel, dat een universum creëert dat bevorderlijk is voor ontspanning, welzijn en comfort, met de creaties van jonge Scandinavische ontwerpers als leidraad.

ONBERISPELIJK

Onze verbeterde schoonmaak- en hygiëneprotocollen zorgen ervoor dat het Hygge Hotel brandschoon blijft.

DESIGN

Het interieurontwerp versterkt authentieke materialen zoals hout, wol, keramiek, zachte kleuren en de aanwezigheid van accessoires en meubels met eenvoudige lijnen.

ONTBIJT

Onze uitgebreide internationale ontbijtselectie weerspiegelt onze passie om u te verwelkomen vanuit uw eigen speciale plek in de wereld, zodat u de perfecte manier heeft om de dag die voor u ligt te overdenken.

WIFI

Service is onze topprioriteit. Wij bieden u graag de nieuwste technologie en de snelste glasvezelverbinding die beschikbaar is, toegankelijk met uw Facebook-account.

LOCATIE

Het Hygge Hotel is gelegen in de Louiza-wijk, een van de beste plekken in de hoofdstad, met een perfecte combinatie van winkelen, zaken doen, dineren en bars.

There is a place like home!

Saamhorigheid, ontspanning, verwennerij, aanwezigheid en comfort. Het komt allemaal neer op het streven naar dagelijks geluk - de kunst van het creëren van intimiteit en cacao bij kaarslicht. Nadat aan uw behoeften is voldaan, zullen we ons richten op wat u een betere kwaliteit van leven oplevert.

Hedendaags surrealisme betovert bij MIMA’s ‘Popcorn’ tentoonstelling – Vul je ervaring aan in het Hygge Hotel

our guest relations officer See Full Bio

Hygge - reading and tea
Brussels